Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Bajalica, A. (2012). Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159
Bajalica, Anja. "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159
Bajalica, Anja. "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159
Bajalica, A. (2012). 'Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159
Bajalica A. Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159
A. Bajalica, "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159