završni rad
Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje

Anja Bajalica (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Bajalica, A. (2012). Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, Anja. "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, Anja. "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, A. (2012). 'Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica A. Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

A. Bajalica, "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159