završni rad
Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost

Anđela Krišto (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Krišto, A. (2012). Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto, Anđela. "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto, Anđela. "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto, A. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto A. Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 21.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

A. Krišto, "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367