Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Krišto, A. (2012). Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367
Krišto, Anđela. "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367
Krišto, Anđela. "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367
Krišto, A. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367
Krišto A. Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367
A. Krišto, "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367