završni rad
Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka

Tamara Ciko (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Ciko, T. (2012). Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061242

Ciko, Tamara. "Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061242

Ciko, Tamara. "Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061242

Ciko, T. (2012). 'Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061242

Ciko T. Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061242

T. Ciko, "Antioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061242