Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Šoštarić, N. (2012). Određivanje flavonoida u cvjetnom medu te medu bagrema primjenom HPLC tehnike (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795421
Šoštarić, Nataša. "Određivanje flavonoida u cvjetnom medu te medu bagrema primjenom HPLC tehnike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795421
Šoštarić, Nataša. "Određivanje flavonoida u cvjetnom medu te medu bagrema primjenom HPLC tehnike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795421
Šoštarić, N. (2012). 'Određivanje flavonoida u cvjetnom medu te medu bagrema primjenom HPLC tehnike', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795421
Šoštarić N. Određivanje flavonoida u cvjetnom medu te medu bagrema primjenom HPLC tehnike [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795421
N. Šoštarić, "Određivanje flavonoida u cvjetnom medu te medu bagrema primjenom HPLC tehnike", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795421