Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Škrinjar, T. (2012). Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849
Škrinjar, Tihana. "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849
Škrinjar, Tihana. "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849
Škrinjar, T. (2012). 'Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849
Škrinjar T. Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849
T. Škrinjar, "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849