diplomski rad
Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca

Lea Tuđa (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Tuđa, L. (2012). Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456027

Tuđa, Lea. "Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456027

Tuđa, Lea. "Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456027

Tuđa, L. (2012). 'Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456027

Tuđa L. Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456027

L. Tuđa, "Određivanje kemijskih karakteristika medljikavca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456027