Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Tomšić, M. (2012). Promjena udjela antocijana tijekom alkoholne fermentacije Cabernet sauvignona i Merlota (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021627
Tomšić, Mario. "Promjena udjela antocijana tijekom alkoholne fermentacije Cabernet sauvignona i Merlota." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021627
Tomšić, Mario. "Promjena udjela antocijana tijekom alkoholne fermentacije Cabernet sauvignona i Merlota." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021627
Tomšić, M. (2012). 'Promjena udjela antocijana tijekom alkoholne fermentacije Cabernet sauvignona i Merlota', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021627
Tomšić M. Promjena udjela antocijana tijekom alkoholne fermentacije Cabernet sauvignona i Merlota [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021627
M. Tomšić, "Promjena udjela antocijana tijekom alkoholne fermentacije Cabernet sauvignona i Merlota", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021627