prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave

Rukavina, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Kabinet za osnove inženjerstva

Citirajte ovaj rad

Rukavina, A. M. (2012). Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina, Ana Marija. "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina, Ana Marija. "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina, A. M. (2012). 'Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina AM. Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

A. M. Rukavina, "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.