Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Kabinet za osnove inženjerstva
Citirajte ovaj rad
Rukavina, A. M. (2012). Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159
Rukavina, Ana Marija. "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159
Rukavina, Ana Marija. "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159
Rukavina, A. M. (2012). 'Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159
Rukavina AM. Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159
A. M. Rukavina, "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159