Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Radulović, Ž. (2012). Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053
Radulović, Željka. "Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053
Radulović, Željka. "Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053
Radulović, Ž. (2012). 'Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053
Radulović Ž. Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053
Ž. Radulović, "Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053