Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Kučan, P. (2011). Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210
Kučan, Petra. "Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210
Kučan, Petra. "Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210
Kučan, P. (2011). 'Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210
Kučan P. Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210
P. Kučan, "Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210