završni rad
Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije

Petra Kučan (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Kučan, P. (2011). Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210

Kučan, Petra. "Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210

Kučan, Petra. "Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210

Kučan, P. (2011). 'Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210

Kučan P. Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210

P. Kučan, "Prehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257210