prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada

Mučan, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Mučan, N. (2011). Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301150

Mučan, Nikolina. "Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301150

Mučan, Nikolina. "Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301150

Mučan, N. (2011). 'Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301150

Mučan N. Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301150

N. Mučan, "Utjecaj dodatka probiotika na polifenolni sastav čokolada", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301150

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.