Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Paradinović, S. (2011). Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973
Paradinović, Slavica. "Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973
Paradinović, Slavica. "Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973
Paradinović, S. (2011). 'Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973
Paradinović S. Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973
S. Paradinović, "Svjesnost o štetnosti unosa kuhinjske soli u ruralnoj populaciji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218973