prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova

Bedić, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bedić, H. (2011). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906

Bedić, Helena. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906

Bedić, Helena. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906

Bedić, H. (2011). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906

Bedić H. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906

H. Bedić, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na aromatski profil bistrih voćnih sokova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:178906

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.