prikaz prve stranice dokumenta Određivanje zearalenona u zobenom kruhu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje zearalenona u zobenom kruhu

Pijerov, Tanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Pijerov, T. (2011). Određivanje zearalenona u zobenom kruhu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:402832

Pijerov, Tanja. "Određivanje zearalenona u zobenom kruhu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:402832

Pijerov, Tanja. "Određivanje zearalenona u zobenom kruhu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:402832

Pijerov, T. (2011). 'Određivanje zearalenona u zobenom kruhu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:402832

Pijerov T. Određivanje zearalenona u zobenom kruhu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:402832

T. Pijerov, "Određivanje zearalenona u zobenom kruhu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:402832

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.