Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Zrnić, K. (2011). Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200
Zrnić, Klara. "Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200
Zrnić, Klara. "Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200
Zrnić, K. (2011). 'Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200
Zrnić K. Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200
K. Zrnić, "Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200