prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike

Zrnić, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Zrnić, K. (2011). Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200

Zrnić, Klara. "Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200

Zrnić, Klara. "Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200

Zrnić, K. (2011). 'Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200

Zrnić K. Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200

K. Zrnić, "Ispitivanje osjetljivosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline na različite antibiotike", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495200

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.