završni rad
Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba

Martina Dobrijević (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Dobrijević, M. (2011). Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, Martina. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, Martina. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević, M. (2011). 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

Dobrijević M. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733

M. Dobrijević, "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733