Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Perkušić, A. (2011). Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, Ana. "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić, A. (2011). 'Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
Perkušić A. Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195
A. Perkušić, "Biološki aktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet odabranih vrsta začinskog bilja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494195