Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Herceg, K. (2010). Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435
Herceg, Korina. "Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435
Herceg, Korina. "Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435
Herceg, K. (2010). 'Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435
Herceg K. Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435
K. Herceg, "Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435