prikaz prve stranice dokumenta Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes

Šandrk, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Šandrk, I. (2011). Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577830

Šandrk, Ivana. "Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577830

Šandrk, Ivana. "Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577830

Šandrk, I. (2011). 'Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577830

Šandrk I. Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577830

I. Šandrk, "Usporedba kemijskog sastava i bioaktivnih sastojaka gljiva Agrocybe aegerita I Lentinus edodes", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577830

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.