prikaz prve stranice dokumenta Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada

Klarić, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Klarić, N. (2011). Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786582

Klarić, Nikolina. "Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786582

Klarić, Nikolina. "Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786582

Klarić, N. (2011). 'Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786582

Klarić N. Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786582

N. Klarić, "Usporedba polifenolnog sastava različitih vrsta čokolada", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:786582

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.