završni rad
Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave

Ivana Cuki (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Cuki, I. (2011). Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, Ivana. "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki, I. (2011). 'Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

Cuki I. Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368

I. Cuki, "Primjena različitih metoda u određivanju antioksidacijskog kapaciteta ekstrakta kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162368