diplomski rad
Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane

Valentina Uroić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Uroić, V. (2011). Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954495

Uroić, Valentina. "Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954495

Uroić, Valentina. "Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954495

Uroić, V. (2011). 'Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954495

Uroić V. Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954495

V. Uroić, "Mikrobiološki monitoring sirovina za proizvodnju dječje hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954495