diplomski rad
Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade

Ana Vuković (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Vuković, A. (2011). Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković, Ana. "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković, Ana. "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković, A. (2011). 'Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković A. Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

A. Vuković, "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684