prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade

Vuković, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vuković, A. (2011). Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković, Ana. "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković, Ana. "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković, A. (2011). 'Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Vuković A. Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

A. Vuković, "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.