Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vuković, A. (2011). Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684
Vuković, Ana. "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684
Vuković, Ana. "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684
Vuković, A. (2011). 'Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684
Vuković A. Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684
A. Vuković, "Utjecaj dodataka ekstrakta stolisnika na bioaktivni potencijal čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072684