Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Buzjak, S. (2011). Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911362
Buzjak, Sebastijana. "Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911362
Buzjak, Sebastijana. "Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911362
Buzjak, S. (2011). 'Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911362
Buzjak S. Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911362
S. Buzjak, "Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911362