Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Habuš, M. (2016). Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052
Habuš, Matea. "Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052
Habuš, Matea. "Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052
Habuš, M. (2016). 'Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052
Habuš M. Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052
M. Habuš, "Potencijal različitih sustava nosača za inkapsulaciju polifenolnog ekstrakta lista maslačka (Taraxacum officinale l.) Ionskim geliranjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184052