diplomski rad
Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C

Ivana Abramović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Abramović, I. (2011). Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195

Abramović, Ivana. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195

Abramović, Ivana. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195

Abramović, I. (2011). 'Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195

Abramović I. Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195

I. Abramović, "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195