Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Abramović, I. (2011). Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195
Abramović, Ivana. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195
Abramović, Ivana. "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195
Abramović, I. (2011). 'Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195
Abramović I. Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195
I. Abramović, "Optimiranje procesa mikrofiltracije sirutke pri temperaturi 40 °C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176195