diplomski rad
Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda

Danijela Andrašek (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Andrašek, D. (2011). Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719612

Andrašek, Danijela. "Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719612

Andrašek, Danijela. "Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719612

Andrašek, D. (2011). 'Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719612

Andrašek D. Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719612

D. Andrašek, "Antioksidacijski kapacitet bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719612