diplomski rad
Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva

Zdenko Lončar (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Lončar, Z. (2011). Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096

Lončar, Zdenko. "Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096

Lončar, Zdenko. "Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096

Lončar, Z. (2011). 'Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096

Lončar Z. Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096

Z. Lončar, "Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096