diplomski rad
Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama

Iva Uglešić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Uglešić, I. (2011). Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747512

Uglešić, Iva. "Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747512

Uglešić, Iva. "Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747512

Uglešić, I. (2011). 'Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747512

Uglešić I. Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747512

I. Uglešić, "Preživljavanje autohtone starter kulture u fermentiranim trajnim kobasicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:747512