diplomski rad
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja

Matea Šančić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Šančić, M. (2011). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić, Matea. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić, Matea. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić, M. (2011). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

Šančić M. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898

M. Šančić, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224898