Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Vuger, K. (2011). Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504
Vuger, Karmen. "Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504
Vuger, Karmen. "Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504
Vuger, K. (2011). 'Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504
Vuger K. Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504
K. Vuger, "Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504