prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade

Vuger, Karmen
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Vuger, K. (2011). Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504

Vuger, Karmen. "Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504

Vuger, Karmen. "Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504

Vuger, K. (2011). 'Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504

Vuger K. Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504

K. Vuger, "Utjecaj dodatka probiotika Lactobacillus helveticus M92 na funkcionalna svojstva crne čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142504

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.