Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Čeko, S. (2011). Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649
Čeko, Sanja. "Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649
Čeko, Sanja. "Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649
Čeko, S. (2011). 'Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649
Čeko S. Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649
S. Čeko, "Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649