diplomski rad
Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama

Sanja Čeko (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Čeko, S. (2011). Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649

Čeko, Sanja. "Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649

Čeko, Sanja. "Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649

Čeko, S. (2011). 'Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649

Čeko S. Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649

S. Čeko, "Reološka i teksturalna svojstva jaja obogaćena omega-3 masnim kiselinama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907649