Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Skelin, M. (2011). Utjecaj termosonifikacije na stabilnost vitamina C u soku od jabuke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346133
Skelin, Marin. "Utjecaj termosonifikacije na stabilnost vitamina C u soku od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346133
Skelin, Marin. "Utjecaj termosonifikacije na stabilnost vitamina C u soku od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346133
Skelin, M. (2011). 'Utjecaj termosonifikacije na stabilnost vitamina C u soku od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346133
Skelin M. Utjecaj termosonifikacije na stabilnost vitamina C u soku od jabuke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346133
M. Skelin, "Utjecaj termosonifikacije na stabilnost vitamina C u soku od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346133