prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade

Đurđek, Doroteja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Đurđek, D. (2011). Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek, Doroteja. "Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek, Doroteja. "Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek, D. (2011). 'Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Đurđek D. Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

D. Đurđek, "Utjecaj dodataka ekstrakta lista maline na bioaktivni potencijal čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324239

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.