završni rad
Kromatografske analitičke tehnike

Antonija Rako (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Rako, A. (2010). Kromatografske analitičke tehnike (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203512

Rako, Antonija. "Kromatografske analitičke tehnike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203512

Rako, Antonija. "Kromatografske analitičke tehnike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203512

Rako, A. (2010). 'Kromatografske analitičke tehnike', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203512

Rako A. Kromatografske analitičke tehnike [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203512

A. Rako, "Kromatografske analitičke tehnike", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203512