završni rad
Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva

Maja Barić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Barić, M. (2010). Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680906

Barić, Maja. "Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680906

Barić, Maja. "Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680906

Barić, M. (2010). 'Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680906

Barić M. Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680906

M. Barić, "Kemijski sastav i umami okus samoniklih hrvatskih gljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680906