završni rad
Antioksidacijska svojstva preparata gljiva

Matea Japec (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Japec, M. (2010). Antioksidacijska svojstva preparata gljiva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec, Matea. "Antioksidacijska svojstva preparata gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec, Matea. "Antioksidacijska svojstva preparata gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec, M. (2010). 'Antioksidacijska svojstva preparata gljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec M. Antioksidacijska svojstva preparata gljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

M. Japec, "Antioksidacijska svojstva preparata gljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171