završni rad
Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija

Ivana Lacković (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Lacković, I. (2010). Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458345

Lacković, Ivana. "Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458345

Lacković, Ivana. "Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458345

Lacković, I. (2010). 'Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458345

Lacković I. Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458345

I. Lacković, "Antioksidacijska svojstva čajeva i biljnih infuzija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458345