završni rad
Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive

Sanela Kićanović (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Kićanović, S. (2010). Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092979

Kićanović, Sanela. "Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092979

Kićanović, Sanela. "Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092979

Kićanović, S. (2010). 'Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092979

Kićanović S. Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092979

S. Kićanović, "Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092979