Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Belošević, M. (2010). Kvantificiranje sposobnosti flokulacije kvasca Saccharomyces uvarum (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328461
Belošević, Mateja. "Kvantificiranje sposobnosti flokulacije kvasca Saccharomyces uvarum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328461
Belošević, Mateja. "Kvantificiranje sposobnosti flokulacije kvasca Saccharomyces uvarum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328461
Belošević, M. (2010). 'Kvantificiranje sposobnosti flokulacije kvasca Saccharomyces uvarum', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328461
Belošević M. Kvantificiranje sposobnosti flokulacije kvasca Saccharomyces uvarum [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328461
M. Belošević, "Kvantificiranje sposobnosti flokulacije kvasca Saccharomyces uvarum", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328461