završni rad
Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111

Makovec, Ena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Makovec, E. (2017). Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710926

Makovec, Ena. "Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710926

Makovec, Ena. "Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710926

Makovec, E. (2017). 'Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710926

Makovec E. Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710926

E. Makovec, "Određivanje bakteriocinske aktivnosti Lactobacillus sojeva prema Staphylococcus aureus 3048 i Listeria monocytogenes ATCC 19111", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:710926

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.