završni rad
Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca

Mia Vranešević (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Vranešević, M. (2017). Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759

Vranešević, Mia. "Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759

Vranešević, Mia. "Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759

Vranešević, M. (2017). 'Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759

Vranešević M. Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759

M. Vranešević, "Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolestima srca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:865759