Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Bogović, M. G. (2017). Polifenolni profil kadulje u simuliranom ljudskom probavnom sustavu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256094
Bogović, Marija Gabrijela. "Polifenolni profil kadulje u simuliranom ljudskom probavnom sustavu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256094
Bogović, Marija Gabrijela. "Polifenolni profil kadulje u simuliranom ljudskom probavnom sustavu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256094
Bogović, M. G. (2017). 'Polifenolni profil kadulje u simuliranom ljudskom probavnom sustavu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256094
Bogović MG. Polifenolni profil kadulje u simuliranom ljudskom probavnom sustavu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256094
M. G. Bogović, "Polifenolni profil kadulje u simuliranom ljudskom probavnom sustavu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256094