Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Burcar, D. (2017). Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar, Dea. "Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar, Dea. "Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar, D. (2017). 'Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar D. Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
D. Burcar, "Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423