Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Macut, M. (2017). Utjecaj temperature prženja sjemenki na antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164408
Macut, Maja. "Utjecaj temperature prženja sjemenki na antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164408
Macut, Maja. "Utjecaj temperature prženja sjemenki na antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164408
Macut, M. (2017). 'Utjecaj temperature prženja sjemenki na antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164408
Macut M. Utjecaj temperature prženja sjemenki na antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164408
M. Macut, "Utjecaj temperature prženja sjemenki na antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164408