Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Perić, K. (2016). Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920561
Perić, Katarina. "Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920561
Perić, Katarina. "Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920561
Perić, K. (2016). 'Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920561
Perić K. Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920561
K. Perić, "Utjecaj postupka pripreme i zamrzavanja te skladištenja na kvalitetu kaše borovnice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920561