diplomski rad
Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran

Ante Vukomanović (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Vukomanović, A. (2010). Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340785

Vukomanović, Ante. "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340785

Vukomanović, Ante. "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340785

Vukomanović, A. (2010). 'Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340785

Vukomanović A. Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340785

A. Vukomanović, "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:340785