Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Udovičić, D. (2010). Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617
Udovičić, Doris. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617
Udovičić, Doris. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617
Udovičić, D. (2010). 'Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617
Udovičić D. Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617
D. Udovičić, "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617