Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Grozdanović, M. (2010). Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591
Grozdanović, Martin. "Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591
Grozdanović, Martin. "Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591
Grozdanović, M. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591
Grozdanović M. Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591
M. Grozdanović, "Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591