prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina

Grozdanović, Martin
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grozdanović, M. (2010). Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591

Grozdanović, Martin. "Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591

Grozdanović, Martin. "Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591

Grozdanović, M. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591

Grozdanović M. Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591

M. Grozdanović, "Utjecaj ultrazvuka na kvasce roda Brettanomyces i senzorsku kvalitetu vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:349591

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.