diplomski rad
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda

Jelena Šormaz (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Šormaz, J. (2010). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244616

Šormaz, Jelena. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244616

Šormaz, Jelena. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244616

Šormaz, J. (2010). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244616

Šormaz J. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244616

J. Šormaz, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244616